Kaikkina vuodenaikoina

Finncat on kevyen luokan ympärivuotinen ja kaikenlaisille ajoalustoille soveltuva ajoneuvo. Siinä on yksi tai kaksi kaartuvaa telamattoa. Ainutlaatuisen konseptin ansiosta Finncat kykenee liikkumaan vaihtelevissa ja erittäin haastavissa maasto-olosuhteissa.

Tiedotus

Saamme paljon kyselyitä, voiko uusia Finncateja ostaa. Valitettavasti emme ole vielä niin pitkällä projektissa. Kannattaa kuitenkin seurata tilannetta. Aloitamme tuotannon heti kun se on mahdollista.

 – Finncat tiimi –

Project

EN / 25.1.2024 – Finncat project is in R&D phase. We go forward as we have resources. At the moment we have 3 moving prototypes, which we are using to develop technology towards a commercial success product.

Projekti

FI / 25.1.2024 – Finncat-projekti on tuotekehitysvaiheessa. Etenemme resurssien mukaan. Tällä hetkellä meillä on kolme liikkuvaa prototyyppiä, joiden avulla kehitämme tekniikkaa kohti kaupallista menestystuotetta.

Finncat G2

Tulevan Finncat G2 mallista on toimiva prototyyppi, joka osoittaa ainutlaatuisen kaartuvan ja ohjattavan telamaton tehokkuuden. Kaikenlaiset maastot ja vuodenajat ovat sille helppoja.

Videot

Katsele Finncat G2 prototyypin testiajoja!

Esittelyvideo

Finncat G2 proton esittely

Talvi

Finncat G2 prototyypin talviajoa

Kesä

Finncat G2 prototyypin kesäajoa

G2

MAASTOSSA AJAMISEN uusi aikakausi!

“Finncat on ajoneuvolla maastossa liikkumisen uusi standardi! Finncat on turvallinen ja suorituskykyinen kumppani kun haluat mennä sinne, minne muilla laitteilla ei pääse.”
Kalle Pohjola

Finncat

”Kun ajattelua viedään laatikon ulkopuolelle, voidaan saada aikaan vaikapa Finncat:in kaltaisia innovaatioita, joissa tela hoitaa sekä vedon että kääntämisen. Laajempi ajattelumalli mahdollistaa myös ajoneuvon ympärivuotisen käytön.”
Jani Sipola

Kelkkalehti

Ota yhteyttä

Olli Pohjola

+358 50 348 4466
olli.pohjola@finncat.fi

Kalle Pohjola

+358 44 711 8372
kalle.pohjola@finncat.fi

Ota yhteyttä